Green Pay Card
Е-сервиси
Повластена паркинг карта
ЧПП
Служба пајак
Плати ДПК без најава

Зошто ПОЦ?

Се наоѓате во Центар и барате паркинг? ПОЦ е вашата најдобра опција. Заштедете време со нашите услуги на терен, мобилна апликација и е-сервиси.

Пријава на комунални проблеми и хаварисани возила

076/350-767

Зони

100ден./час

Зона 0

Повеќе
70ден./час

Зона 1

Повеќе
60ден./час

Зона 2

Повеќе

Затворени паркиралишта

250ден./час

Дом на градежници

Повеќе
70ден./час

Трготекстил

Повеќе
70ден./час

Аутомакедонија и Зелен Пазар

Повеќе
40ден./час

Судска палата

Повеќе
100ден./час

Палома Бјанка

Повеќе
60ден./час

Дилајла

Повеќе
Green Pay картичка
Повеќе
Електронски сервиси
Повеќе
Пластикомати
Повеќе

Мобилна апликација

ЈП Паркинзи на Општина Центар ја пушти во употреба новата верзија на мобилната апликација со која сите услуги на претпријатието стануваат достапни и на мобилните телефони.

Функционалности

Со користење на нашата интерактивна мапа, може веднаш да ги пронајдете паркинзите на ПОЦ.

За да заштедите време, ПОЦ Ви овозможува плаќање на Дневна паркинг карта, Припејд дневна карта, како и надополнување на Green Pay картичката преку Вашиот мобилен телефон.

Доколку сте жител на Општина Центар и поседувате Green Pay картичка, апликацијата Ви овозможува да најавите гости само со неколку клика.

Доколку имате склучен договор со ПОЦ, ви овозможуваме преглед на истиот, уплати, време на траење и слично